مهاجرت به استرالياپرتال كاربران  
  English LANGUAGE Persian LANGUAGE امروز دوشنبه 1397/08/28
مهاجرت به استراليا

SSP Migration Group

مهاجرت به استراليا مهاجرت به استراليا مهاجرت به استراليا

ویزای کار منجر به اقامت دائم  

این ویزا موقت بوده و مختص آن دسته از متقاضیانی است که دارای شرایط زیر باشند:

1. دارای مهارت  یا مجوز ( اگر برای شغل موردنظر مجوز کار نیاز باشد) بر ای یکی از مشاغل مورد نیاز نیوزلند باشند
2. از یک کارفرما مورد تایید نیوزلندی پیشنهاد کار تمام وقت برای مدت حداقل 2 سال برای شغل موردنظر دریافت کرده باشند
3. سن متقاضی در زمان درخواست ویزا کمتر از 53 سال باشد. ( در پاره ای از موارد 55 سال هم مجاز می باشد)
4. از سلامت و پیشینه خوبی برخوردار باشند.

یا 

1. صاحب نام در رشته های ورزشی فرهنگی یا هنری باشند( باید در مسابقات  بین المللی شرکت کرده باشند)
2. توسط سازمان یا شخصیت صاحب نام ورزشی در نیوزیلند حمایت و توصیه شوند.
3. سن متقاضی در زمان درخواست ویزا کمتر از 55 سال باشد.
4. از سلامت و پیشینه خوبی برخوردار باشند.

این ویزا به همسر و فرزندان متقاضی و افراد دیگری که تحت تکفل متقاضی هستند نیز تعلق می گیرد. 
این ویزا به شما اجازه کار و زندگی تا مدت زمان سی ماه در نیوزیلند را داده و این امکان را به شما می دهد تا پس از 2 سال  کار در نیوزیلند بتوانید برای اقامت دائم اقدام نمائید. مزیت این ویزا اینست که برای اقدام برای ویزا دائم نیاز به پرکردن فرم  (EOI) نخواهید داشت .

مزایای ویزا کار:

1. زندگی ، کار و تحصیل در نیوزیلند 
2. اقدام جهت دریافت اقامت دائم نیوزیلند بعد از 2 سال کار و زندگی در نیوزیلند بدون نیاز به برای اقدام برای ویزا دائم نیاز به پرکردن فرم  (EOI) ( می توانید در طول اقامت به تمام نقاط جهان سفر کنید)

خدمات گروه   SSP برای شما :

- گرفتن مدرک ارزیابی شغلی و تحصیلی
- بکاربردن تدابیرلازم جهت بالابردن امتیاز پرونده 
- تشکیل پرونده در زمان مقرر و پیگیری تا زمان حصول نتیجه  

اگر واجد شرایط این ویزا هستید و نیاز به کمک کارشناسی دارید،  حتماً  با ما تماس بگیرید.


خانه | درباره ما | ارزشيابي رايگان | تعيين وقت مشاوره | اخبار | تماس با ما
طراحي و بهينه سازي توسط شهرام درويشي
sloveir@gmail.com
تمام حقوق اين سايت محفوظ مي باشد