مهاجرت به استرالياپرتال كاربران  
  English LANGUAGE Persian LANGUAGE امروز شنبه 1397/04/02
مهاجرت به استراليا

SSP Migration Group

مهاجرت به استراليا مهاجرت به استراليا مهاجرت به استراليا
ویزای فارغ التحصیلان مراکز آموزشی استرالیا– موقت (485)

این ویزا مختص دانشجویان بین المللی که اخیرا از یکی از مراکز آموزشی استرالیا فارغ التحصیل شده باشند می باشد. این نوع ویزا به فارغ التحصیلان اجازه کار موقت می دهد تا برای بدست آوردن تجربه کاری در مشاغل مورد نیاز استرالیا به مدت 18 ماه  الی 4 سال ذر این کشور اقامت کنند. 

جهت اقدام برای این ویزا:

- سن متقاضی باید زير 50 سال تمام باشد.
- متقاضی در زمان اقدام برای ویزا باید در استرالیا باشد.
- طول دوره یا دوره های آموزشی متقاضی برابر با حداقل دو سال تحصیلی باشد.
- متقاضی دارای مدرک IELTS  با کسب حداقل نمره 6 در هر 4 مهارت  باشد
- رشته تحصیلی متقاضی باید مرتبط با یکی از مشاغل لیست SOL باشد. برای برخی از مشاغل نتیجه ارزیابی شغلی مثبت از مرکز ارزیابی شغلی مربوطه نیز لازم می باشد.
- از زمان فارغ التحصیلی وی بیش از شش ماه نگذشته باشد
- متقاضی از سلامت و پیشینه خوبی برخوردار باشد.
این ویزا به همسر و فرزندان متقاضی و افراد دیگری که تحت تکفل متقاضی هستند نیز تعلق می گیرد و دارنده این ویزا هرزمان که بخواهد می تواند در صورت دارا بودن حد نصاب امتیاز لازم برای اقامت دائم استرالیا از طریق تخصص اقدام نماید.

مزایای این ویزا :

1- زندگی ، کار و تحصیل در استرالیا 
2- ایجاد فرصت برای متقاضی برای کسب تجربه و اقدام جهت دریافت اقامت استرالیا ( درصورت واجد شرایط بودن)

خدمات گروه   SSP برای شما :

- بررسی دقیق شرایط شما جهت اخذ ویزا
- مشاوره درخصوص مدارک لازم و مناسب برای تشکیل پرونده
- گرفتن مدرک ارزیابی شغلی
- تشکیل پرونده در زمان مقرر و پیگیری تا حصول نتیجه 


اگر واجد شرایط این ویزا هستید و نیاز به کمک کارشناسی دارید، لطفاً ... حتماً  با ما تماس بگیرید

خانه | درباره ما | ارزشيابي رايگان | تعيين وقت مشاوره | اخبار | تماس با ما
طراحي و بهينه سازي توسط شهرام درويشي
sloveir@gmail.com
تمام حقوق اين سايت محفوظ مي باشد