مهاجرت به استرالياپرتال كاربران  
  English LANGUAGE Persian LANGUAGE امروز شنبه 1397/04/02
مهاجرت به استراليا

SSP Migration Group

مهاجرت به استراليا مهاجرت به استراليا مهاجرت به استراليا
ویزای تجارت و سرمایه گذاری – دائم (888)  

هدف از درخواست این ویزا، اقدام جهت اخذ اقامت دائم برای دارندگان یکی از انواع ویزای متخصصین موقت به شرح ذیل می باشد:

· Business Innovation and Investment visa (subclass 188) 
· Special Category visa (subclass 444) 
· Business (Long stay) visa (subclass 457IE) * 


*:این ویزا مربوط به قوانین قبلی بوده و در قانون فعلی اداره مهاجرت پذیرش نمی شود.

   ویزای تجارت و سرمایه گذاری – دائم (888) مرحله دوم ویزای تجارت و سرمایه گذاری – موقت (188) می باشد. بدین ترتیب که دارندگان ویزا 188 پس از سپری شدن دو سال از اقامت خود در استرالیا درصورت واجد شرایط بودن جهت اخذ اقامت دائم، می توانند برای ویزا 888 اقدام نمایند. دارندگان ویزا 188 برای اقدام جهت ویزا 888 نیاز  به اخذ مجدد اسپانسرشیپ از ایالت محل اقامت خود ندارند مگر اینکه ایالت موردنظر اسپانسرشیپ خود را لغو کرده باشد یا متقاضی بخواهد به ایالت دیگری نقل مکان کند. . این ویزا به همسر و فرزندان متقاضی و افراد دیگری که تحت تکفل متقاضی هستند نیز تعلق می گیرد.

اقدام جهت این ویزا به سه روش انجام پذیر می باشد:

1. روش ایجاد یا اداره کسب و کار(Business Innovation Stream) : 

مختص متقاضیانی است که ویزا تجاری موقت (188) خود را نیز قبلا از همین روش گرفته باشندو حداقل یکسال از دو سال اخیر را در استرالیا گذرانده باشند و به تمام تعهدات ویزای خود عمل کرده باشند می توانند تقاضای اقامت دائم نمایند.

شرایط لازم جهت اقدام برای این ویزا به شرح زیر می باشد:

- به عهده داشتن مدیریت و سهام مالکیت (و قصد برحفظ آن  )در یک کسب و کار قانونی به مدت 2 سال در استرالیا.
- در طی دو سال اخیر  حداقل 1 سال باید مجموع گردش مالی سالانه تجارت یا تجارتهای قانونی شما در استرالیا برابر با 300 هزار دلار استرالیا در سال باشد.البته اگر تجارت متقاضی در مناطق خاصی از استرالیا باشد ممکن است ایالت منطقه مورد نظر متقاضی را از این شرط معاف نماید.
-  میزان سهام شما در تجارت یا تجارتهای اصلی باید معادل یکی از مقادیر زیر باشد:

i. صاحب پنجاه و یک  درصد سهام در صورتی که تجارت اصلی شما گردش مالی کمتر از 400 هزار دلار استرالیا در سال داشته باشد
ii. صاحب  سی درصد سهام در صورتی که تجارت اصلی شما گردش مالی بیشتر از 400 هزار دلار استرالیا در سال
iii. صاحب  ده درصد سهام  در صورتی که سهامدار در یک تجارت سهامی عام باشید

- برای تمامی تجارت های خود شماره ثبت تجاری داشته باشد و مالیات را طبق قوانین به اداره مالیات استرالیا پرداخت کرده باشد.

- علاوه بر شرایط گفته شده متقاضی یا شریک زندگی یا هردو باید حداقل دو مورد از شرایط زیر را نیز دارا باشند: 

- طی یک سال اخیر ارزش خالص دارایی های تجاری  برای یک یا دو تجارت اصلی در استرالیا برابر با  حداقل  200 هزار دلار استرالیا باشد 
- طی یک سال اخیر مجموع اموال و دارایی های شخصی و تجاری در استرالیا برابر با  حداقل  600 هزار دلار استرالیا باشد 
- طی یک سال اخیر حداقل دو کارمند تمام وقت که دارای اقامت دائم یا شهرنداسترالیا یا شهروند مجاز نیوزلند  باشند را استخدام کرده باشد. این افراد نباید اعضاء خانواده متقاضی باشند.
-
2. روش سرمایه گذاری عادی (Investor Stream):

مختص متقاضیانی است که ویزا تجاری موقت (188) خود را نیز قبلا از همین روش گرفته باشندو حداقل دو سال در چهار سال اخیر را در استرالیا گذرانده باشند و همچنان به تعهد سرمایه گذاری حداقل 1.5 میلیون دلار استرالیا خود در ایالت موردنظر به مدت 4 سال ادامه دهند می توانند بعد از گذراندن 2 سال اقامت در استرالیا تقاضای اقامت دائم نمایند.

3. روش سرمایه گذاری کلان (Significant Investor Visa ):

مختص متقاضیانی است که ویزا تجاری موقت (188) خود را نیز قبلا از همین روش گرفته باشندو حداقل 160 روز در چهار سال اخیر را در استرالیا گذرانده باشند و همچنان به تعهد سرمایه گذاری حداقل 5 میلیون دلار استرالیا خود در ایالت موردنظر به مدت 4 سال ادامه دهند می توانند بعد از گذراندن 160 روز اقامت در استرالیا تقاضای اقامت دائم نمایند.

با توجه به جزئیات و پیچیدگیهای ویزای تجاری برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید تا شرایط خاص شما را به دقت بررسی نمائیم.

مزایای این ویزا :

1- زندگی ، کار (نا محدود) و تحصیل در استرالیا
2- استفاده از خدمات رفاهی درمانی  استرالیا 
3- اقدام جهت دریافت شهروندی استرالیا بعد از 4 سال حضور در استرالیا ( می توانید در طول اقامت به تمام نقاط جهان سفر کنید)
4- امکان ارائه اسپانسرشیپ به خویشاوندان جهت مهاجرت به استرالیا

اگر واجد شرایط این ویزا هستید و نیاز به کمک کارشناسی دارید، لطفاً ... حتماً  با ما تمـــــاس  بگیرید.


خانه | درباره ما | ارزشيابي رايگان | تعيين وقت مشاوره | اخبار | تماس با ما
طراحي و بهينه سازي توسط شهرام درويشي
sloveir@gmail.com
تمام حقوق اين سايت محفوظ مي باشد