مهاجرت به استرالياپرتال كاربران  
  English LANGUAGE Persian LANGUAGE امروز جمعه 1397/01/31
مهاجرت به استراليا

SSP Migration Group

مهاجرت به استراليا مهاجرت به استراليا مهاجرت به استراليا
ویزای تجارت و سرمایه گذاری – موقت (188)  

 این ویزا از نوع ویزاهای امتیازی و مختص آن دسته از متقاضیانی است که تمایل دارند از طریق راه اندازی کسب و کار یا سرمایه گذاری در کشور استرالیا به این کشور مهاجرت نمایند. متقاضی در صورت احراز شرایط اولیه و کسب حد نصاب امتیاز می تواند پس از دریافت اسپانسرشیپ از یکی از ایالتهای استرالیا تشکیل پرونده مهاجرت دهد. این ویزا در نهایت منجر به اقامت 4 ساله می شود و متقاضی باید پس از اخذ اقامت موقت در ایالت حامی (اسپانسر) در ایالت موردنظر تجارت یا سرمایه گذاری نموده و پس از گذشت 2 سال می تواند در صورت عمل به شرایط ویزا برای اقامت دائم استرالیا اقدام نماید.. این ویزا به همسر و فرزندان متقاضی و افراد دیگری که تحت تکفل متقاضی هستند نیز تعلق می گیرد. 

اقدام جهت این ویزا به سه روش انجام پذیر می باشد:

1. روش ایجاد یا اداره کسب و کار(Business Innovation Stream) : 

مختص متقاضیانی است که قصد راه اندازی کسب و کار جدید  یا مدیریت تجارتی موجود در استرالیا را دارند .
شرایط لازم جهت اقدام برای این ویزا به شرح زیر می باشد:

- در زمان دریافت دعوتنامه، پرونده متقاضی حداقل  65  امتیاز کسب کرده باشد.
- سن متقاضی در زمان دریافت دعوتنامه کمتر از 55 سال باشد.البته اگر تجارت شما منافع قابل توجهی برای استرالیا داشته باشد ممکن است از شرط سنی معاف گردید.
- به عهده داشتن مدیریت یک کسب و کار قانونی به این صورت که حداقل نیمی از زمان خود را برای خدمات حرفه ای و فنی بطور کارآمد اختصاص دهد.
- قصد حقیقی جهت راه اندازی  و مدیریت تجارتی در استرالیا داشته باشد
- قصد حقیقی برای زندگی به میزان جداقل 2 سال در ایالت موردنظر داشته باشد.
- در طی 4 سال اخیر  حداقل 2 سال باید مجموع گردش مالی سالانه تجارت یا تجارتهای قانونی شما 500 هزار دلار استرالیا در هر سال باشد.
-  میزان سهام شما در تجارت اصلی باید معادل یکی از مقادیر زیر باشد:

i. صاحب پنجاه و یک  درصد سهام در صورتی که تجارت اصلی شما گردش مالی کمتر از 400 هزار دلار استرالیا در سال داشته باشد
ii. صاحب  سی درصد سهام در صورتی که تجارت اصلی شما گردش مالی بیشتر از 400 هزار دلار استرالیا در سال
iii. صاحب  ده درصد سهام  در صورتی که سهامدار در یک تجارت سهامی عام باشید

- طی 2 سال اخیر مجموع اموال و دارایی های شخصی و تجاری متقاضی و شریک زندگی برابر با  حداقل  800 هزار دلار استرالیا باشد و بطور قانونی  به دست آمده باشد و قابل انتقال به استرالیا باشد.



2. روش سرمایه گذاری عادی (Investor Stream):

مختص متقاضیانی است که قصد سرمایه گذاری حداقل 1.5 میلیون دلار استرالیا به مدت 4 سال در استرالیا  را دارند .

شرایط لازم جهت اقدام برای این ویزا به شرح زیر می باشد:

- در زمان دریافت دعوتنامه، پرونده متقاضی حداقل  65  امتیاز کسب کرده باشد.
- سن متقاضی در زمان دریافت دعوتنامه کمتر از 55 سال باشد.البته اگر سرمایه گذاری شما منافع قابل توجهی برای استرالیا داشته باشد ممکن است از شرط سنی معاف گردید.
- دارای سابقه مدیریتی  بالا در رابطه با سرمایه گذاری و فعالیت های اقتصادی باشد.
- حداقل سه سال سابقه مدیریتی یا سرمایه گذاری یک کسب و کار قانونی داشته باشد.
- قصد حقیقی جهت راه اندازی  و مدیریت تجارتی در استرالیا داشته باشد
- قصد حقیقی برای زندگی به میزان جداقل 2 سال در ایالت موردنظر داشته باشد.
- متقاضی  یا همسر متقاضی یا هردو باید به مدت حداقل یکسال طی پنج سال اخیر سرمایه گذاری به میزان حداقل 1.5 میلیون دلاررا مدیریت کرده باشند یا اینکه ضاحب حداقل ده درصد سود مشارکت در یک تجارت باشند
- قادر به سرمایه گذاری به میزان حداقل 1.5 میلیون دلار به میزان چهار سال در استرالیا باشد
- طی 2 سال اخیر مجموع اموال و دارایی های شخصی و تجاری متقاضی و شریک زندگی برابر با  حداقل  2.25 میلیون دلار استرالیا باشد و بطور قانونی  به دست آمده باشد و قابل انتقال به استرالیا باشد.
- هیچ گونه سابقه تجارت یا سرمایه گذاری غیرقانونی نداشته باشند


3. روش سرمایه گذاری کلان (Significant Investor Visa ):

مختص متقاضیانی است که قصد سرمایه گذاری حداقل 5 میلیون دلار به مدت 4 سال در استرالیا را دارند و می خواهند در یکی از فعالیت های زیر سرمایه گذاری نمایند:

- پروژه های زیر بنایی در استرالیا
- اوراق قرضه، سهام و بدهی های شرکت های استرالیایی و ودیعه هایی موجود در لیست بورس اوراق بهادار استرالیا
- اوراق قرضه یا سپرده های مدت دار موسسات مالی استرالیا
- در املاک و مستغلات استرالیا
- کشاورزی استرالیا
- شرکت های حصوصی به این شرط که متقاضی جزء سهامداران باشد و شرکت بطور قانونی ثبت و فعالیت قابل فبولی داشته باشد.
- و موارد دیگر 

برای اقدام جهت اخذ ویزا از روش سرمایه گذاری کلان برخلاف دو مورد بالا شرط سنی و کسب حد نصاب امتیاز وجود ندارد و متقاضی پس از زندگی به مدت 160 روز در طی 4 سال می تواند برای اقامت دائم استرالیا اقدام نماید.

متقاضی باید متعهد به ادامه تجارت و سرمایه گذاری خود در استرالیا  و اقامت در ایالت یا منطقه ای که پرونده متقاضی را انتخاب کرده، باشد. دارایی شخص متقاضی،  حداقل 5 میلیون دلار استرالیا باشد و بطور قانونی به دست آمده باشد و برای سرمایه گذاری آن در استرالیا منعی نباشد. این دارایی ها می تواند مجموع دارایی های متقاضی و همسرش باشد . 

مزایای این ویزا :

1- اجازه کار ، زندگی و تحصیل در استرالیا
2- قابل تبدیل به اقامت دائم پس از سپری کردن 2 سال زندگی و کار در ایالت موردنظر 


با توجه به جزئیات و پیچیدگیهای ویزای تجاری برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید تا شرایط خاص شما را به دقت بررسی نمائیم.


خدمات گروه   SSP برای شما :

- بررسی دقیق شرایط شما جهت اخذ ویزا
- مشاوره درخصوص مدارک لازم و مناسب برای تشکیل پرونده
- دریافت اسپانسرشیپ ایالتی
- تشکیل پرونده در زمان مقرر و پیگیری تا زمان حصول نتیجه  


اگر واجد شرایط این ویزا هستید و نیاز به کمک کارشناسی دارید، لطفاً ... حتماً  با ما تمـــــاس  بگیرید.


خانه | درباره ما | ارزشيابي رايگان | تعيين وقت مشاوره | اخبار | تماس با ما
طراحي و بهينه سازي توسط شهرام درويشي
sloveir@gmail.com
تمام حقوق اين سايت محفوظ مي باشد